Statistik & Omvärld

På många sätt lever vi i ett mätbart samhälle. För att vi som en ambitiös destination ska bli bättre är det viktigt att vi vet så mycket som möjligt om den värld vi befinner oss i - för Glasrikets verksamheter betyder det att vi behöver veta vilka det är som besöker oss? Och vilka som är intresserade av det vi har att erbjuda? 

Därför måste vi samla på oss kunskap om den globale resenären i linje att bli ett mer bättre och trevligare plats att besöka. 

Den här sidan delar med sig av statisik och data som är intressant för alla de som arbetar i den Småländska besöksnäringen.

Om projektet

Projektet syftar till att 

  • Skapa en långsiktig och hållbar destinationsutveckling som leder till exportmognad.​

  • Utveckla destinationens strategi för att uppnå maximal tillväxt och effektivitet som skapar eller matchar befintlig efterfrågan.

  • Organisera destinationens arbetssätt så att synergieffekter uppnås för att så effektivt som möjligt kunna öka näringens volymer och marginaler 

 

Read More

 

Frågor, funderingar eller åsikter?

Tveka inte att kontakta oss via kontaktformuläret som ni hittar här.

© 2018 Sidan är utvecklad av Svensk Destinationsutveckling AB, för www.destinationglasriket.se. All rights reserved for "Destination Glasriket på tillväxt"